Обратно към ЦРЧР

Национални дни на кариерата 2018г.

мар. 13, 2018

Център за развитие на човешките ресурси, съвместно с Национален Европас център взе участие в ежегодно провежданите Национални дни на кариерата, организирани от Job Tiger. Събитието се проведе в рамките на два дни- 13 и 14 март  в град София.

В откриването на събитието участваха представители на държавни институции, потвърждавайки социалното му значение, сред които бяха Томислав Дончев – заместник министър-председател на Република България и кметът на София Йорданка Фандъкова.
В рамките на двата дни на форума студенти и специалисти с опит разговаряха с компаниите за предлаганите позиции и възможностите за кариерно развитие.

На специално изграден щанд посетителите получиха информация от  екипа на Европас за възможностите за признаването и валидирането на умения чрез Европас документите. Също така им бе представена възможността как да попълнят онлайн своята автобиография и новите възможности, които предоставя Европас свързани с облачните услуги. Събитието премина под голям интерес от страна на хилядите посетили най-големия кариерен форум в България.Снимки от събитието можете да видите тук.

Национални дни на кариерата 2018 продължава!

Очакваме да се срещнем с вас в следните градове:

– 21 март 2018г.- гр. Русе
– 26 март 2018г.- гр. Велико Търново